Per tal de celebrar el Nadal, final de trimestre i d’aquest any 2022, en les etapes d’Educació Infantil i Primària es van dur a terme diferents activitats durant l’última setmana abans de donar pas a les vacances de Nadal.

Des del “dia del jersei i disfressa nadalenca” entre els més xicotets.

Representació d’una obra de teatre en anglès interpretada pels xiquets i les xiquetes de segon cicle de primària.

Activitats internivel per a elaborar els adorns i decorar els nostres arbres de Nadal.

Alumnat de Cicles Formatius que van preparar un taller d’alimentació saludable per a primer cicle de Primària.

Esmorzars compartits en els quals cada xiquet i xiqueta portava menjars diferents.

Amics invisibles entre els companys i companyes dels diferents cursos.

Preparació i assajos de nadales que es van cantar i ballar davant de les famílies.

La visita dels Reis Mags d’Orient l’últim dia per a repartir els regals que portaven en els seus sacs entre tot l’alumnat d’Educació Infantil.

Fins a una Fira Nadalenca en la qual les famílies de 1r i 2n de primària van poder assistir i gaudir amb els seus fills i filles de diferents activitats i jocs com el bingo, elaboració de postals, targetes i adorns nadalencs o escriure la carta als Reis.

També hi havia un Stand de galetes elaborades pel propi alumnat, en el que podien intercanviar un 1kg d’aliments (que després es donarien a una associació benèfica) per algunes de les galetes.

Entre tots i totes hem pogut gaudir d’uns dies de festa i il·lusió en els quals també hem  col·laborat amb l’associació del barri UNMSUR gràcies a la donació d’aliments no peribles que entre alumnes, famílies i professors es van aportar.

Ens sentim molt afortunats amb totes les persones que formen part de Comenius i volem agrair a totes i cadascuna de les famílies que dia a dia col·laboren perquè cada iniciativa i proposta puga eixir endavant.

Només ens queda desitjar-vos unes bones festes i un pròsper any nou 2023!