XII Edició de Cortocomenius

Este divendres 11 de maig s’ha obert el període d’inscripció per a participar en CORTOCOMENIUS.

El festival de curtmetratges CORTOCOMENIUS obri el terme d’inscripció per a participar en les dos seccions que composaràn el certamen en la seua dotzena edició. Les víes per a poder inscriure’s són les que han sigut habituals en els últims anys, des de les tres plataformes Movibeta, Festhome i Clickforfestivlas, fins a la pròpia web de Cortocomenius o, també per correu ordinari.

En les bases, publicades a www.cortocomenius.es podeu trobar els requisits per a participar. En la secció Oficial, per a menors de 30 anys, hi haurà un premi de 1.000 € al millor curtmetratge, 500 € al segon millor curtmetratge i 300 € al millor curtmetratge per decisió del públic. La secció No Oficial és de Mostra i no tindrà quanties econòmiques a repartir. Recordeu que Cortocomenius és un festival d’àmbit regional i que, per tant, solament poden participar autors valencians o residents al País Valencià.

Esta dotzena edició portarà alguna novetat, a les sales habituals de projecció que col·laboren amb el festival, com ara la Sala SGAE Centre Cultural de València i el Café Negrito s’afegeix els Cines Albatexas.

Encara teniu molt de temps per a participar, ja que el termini d’inscripció finalitzarà el pròxim 9 de setemebre de 2018.

Escribe una réplica o comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *