SETMANA CULTURAL A COMENIUS

IMAGINA fer una competició de galetes amb llet, inventar-te un color i posar-li el nom de la teua mascota, escriure una carta amb el dit gros del peu, dir el teu nom al revés mentre fas la figuereta en el bosc, una taronja amb sabor a maduixa a l’hivern, saludar pel carrer xocant el peu dret i acomiadar-te amb l’esquerre, un gripau que ix amb una oca a ballar els dilluns a la nit, un llit que t’abraça quan fas la sesta, pluja de colors mentre vas en trineu per la ciutat, portar sempre roses en les butxaques, que un dia despertes i t’hagen crescut ales… IMAGINA DEIXAR VOLAR LA TEUA IMAGINACIÓ!

I és que des de Comenius continuem somiant i volant, compartint, creixent i aprenent junts!

Sempre des de la CONFIANÇA i el TREBALL EN EQUIP!

Aquests dies vam poder assistir a un meravellós musical d’ACROGIMNÀSIA que els nostres companys i companyes de 1r de Batxillerat havien preparat. Ens vam quedar sense paraules!

A més, vam anar a la recerca d’ous de Pasqua i pintàrem els nostres propis.

Aprofitant el bon temps, eixírem a menjar-nos la mona de Pasqua i vam poder jugar en el parc i passejar pel riu.

Mirades còmplices, rialles rere mascaretes, abraços que queden pendents, però el que mai falta són les ganes de passar-nos-ho genial.

 

I així ho vam fer, amb una GYMKANA PIRATA a càrrec de la Capitana Marga, mestra especialista d’Educació Física, i la seua tripulació.

Van desembarcar en el Parc Marxalenes i junts van anar superant proves a la recerca del tresor amagat.

I HO VAN ACONSEGUIR!

Ara toca descansar i agafar forces per a tornar després de Pasqua amb les piles carregades i sobretot moltes ganes de continuar descobrint i aprenent junts.

 

BONES PASQÜES GRUMETS!