SETMANA CULTURAL A COMENIUS

Tornem amb les piles carregades després de les vacances de Setmana Santa!

Desitgem que estos dies hagen estat plens de moments especials en família i amb excursions a l’aire lliure.

I és que el nostre alumnat dels grups de 2n de primària ja va començar uns dies abans de Pasqua amb activitats d’escalada, tir amb arc, tirolines, visita a animals, tallers de reciclatge i elaboració de pa, entre d’altres; a la seua estància en la granja Torreta del Marqués.

Així com els xiquets i xiquetes de 4t, que també van gaudir d’uns dies en el Campament de les Alcusses en Moixent, un paratge ubicat en un entorn rural i agrari, molt prop del poblat íber La Bastida. Allí van realitzar rutes de senderisme i orientació amb brúixoles, circuits multiaventura amb rocòdroms, tallers de reciclatge i arqueologia.

Només cal veure en les seues cares la il·lusió amb què van viure i van compartir eixos moments.

Mentrestant, des de Comenius, comptàrem amb la visita del mag Raúl Quintana que ens va deixar a tots i totes bocabadats. Sens dubte va ser un espectacle MÀGIC! Sols cal fixar-se en les seues reaccions.

També assistírem a una representació teatral en anglés duta a terme per Forum Theatre & Education amb la seua obra The Little Duckling.

Fins i tot els més menuts de primària es van atrevir amb un viatge per l’espai! Van recrear ells mateixos el nostre Sistema Solar amb els seus planetes, constel·lacions, estreles, asteroides, meteorits i un coet i vestit espacial amb què poder visitar els més recòndits llocs. Són uns autèntics experts!

I no podíem acabar de millor manera que menjant-nos tots i totes junts la mona!

Mones, sessió de peli amb xocolate i ensaïmades, busca d’ous, balls, i moltes ganes de compartir moments!