SALTA I BALLA AMB COMENIUS!

Durant estos dies arrere, ens hem unit a la meravellosa iniciativa del Projecte del Camí De PiEFcitos que lluita contra l’obesitat infantil a través del foment d’hàbits saludables a fi de conscienciar, d’una manera divertida, de la importància que té la pràctica de l’activitat física en estos moments amb tantes restriccions en les nostres vides.

Durante estos días atrás nos hemos unido a la maravillosa iniciativa del Proyecto del Camino De PiEFcitos que lucha contra la obesidad infantil a través del fomento de hábitos saludables con el fin de concienciar, de una manera divertida, de la importancia que tiene la práctica de la actividad física en estos momentos con tantas restricciones en nuestras vidas.

El dijous 12 de novembre es va celebrar el Dia Mundial contra l’obesitat infantil i l’alumnat de 1r i 2n de Primària es va sumar a esta campanya amb una coreografia i la cançó Jerusalema.

Amb ajuda d’un vídeo tutorial vam practicar durant les classes d’Educació Física i a casa per tal de fomentar la unitat familiar.

El jueves 12 de noviembre se celebró el Día Mundial contra la obesidad infantil y el alumnado de 1º y 2º de Primaria se sumó a esta campaña con una coreografía con la canción “Jerusalema”. Con ayuda de un vídeo tutorial practicamos durante las clases de Educación Física y en casa con el fin de fomentar la unidad familiar.

Us deixem els vídeos per a què us pugueu sumar a esta iniciativa i moure-vos amb nosaltres!

¡Os dejamos los vídeos para que podáis sumaros a esta iniciativa y moveros con nosotros!

Coneix més sobre aquesta i altres inicitatives saludables a la seua web:

https://piefcitos.com/?s=contra+la+obesidad+infantil