Després d'unes quantes setmanes viatjant pel món juntament amb Willy Fog, l'alumnat de 5 anys d'infantil s’acomiada dels viatges amb molta tristesa i al mateix temps amb molts aprenentatges, acabant així el seu projecte.

Setmanalment Willy Fog es posava en contacte amb nosaltres mitjançant vídeos que ens feia arribar per correu electrònic des de qualsevol part del món. En ells ens indicava el pròxim destí i, després d'haver visitat Itàlia, Egipte, Jordània, Índia, Xina, Mèxic, Perú i Brasil, són moltes les vivències i experiències que ens emportem en la maleta: nous aliments, sabors, olors, gastronomia diversa, diferents danses, acolorides vestimentes, festes que mai s'oblidaran (com la HOLLY PARTY, que va ser impressionant) i moltes, moltíssimes curiositats que hem aprés durant aquesta aventura.

Tindre contacte amb tants i tan diferents països ens ha donat l'oportunitat de poder conèixer, descobrir i comparar la forma de vida i costums típics de cadascú d’ells. Així hem observat que, en realitat, tots som diferents però iguals. Ens ha fet valorar la diversitat i bellesa d'altres llocs però també tot allò que tenim prop .

Superàrem el repte que ens va proposar Willy Fog i aconseguírem fer un tomb pel món, fins i tot, en 80 dies. Tots i totes ens vam posar contentíssims i contentíssimes quan Willy ens va enviar el darrer vídeo felicitant-nos! Ho vam fer tan bé, que fins i tot, hem eixit en una revista! ací us deixem l'enllaç: https://view.joomag.com/mi-primera-publicacion/M0641042001575114971