Per a les empreses la digitalització representa una de les claus per tal de augmentar la seua competitivitat i la millora en els seus processos.

L’escola, i el currículum dels estudiants de FP no pot donar l’esquena a la transformació digital que estem vivint, sobretot a l’àmbit professional on prompte es desenvoluparan.

Conscients de la importància i de les oportunitats d’aprenentatge i Formació, els alumnes de Grau Mitjà de Gestió Administrativa, Instal·lacions de Telecomunicacions i de Vídeo DJ i So, de Comenius, centre educatiu participen al projecte europeu “DIGITALISATION GOES SCHOOLS”, que es centra en la importància de la digitalització al segle XXI.

Gràcies a este projecte es milloraran les competències dels alumnes en les ferramentes i tecnologies de la digitalització. Al llarg del seu desenvolupament, que finalitzarà al 2021, es realitzaran diferents tallers d’investigació i activitats d’aprenentatge en tots els països participants.

En el projecte participen alumnes i professors de València (Comenius), Las Palmas de Gran Canaria, Roma (Italia), Wolfsberg (Austria), Ploče (Croacia), i Funchal (Portugal).

La primera fase del projecte ha tingut lloc a València, en ella els alumnes de Comenius han rebut i han compartit activitats i diferents experiències: coneixement de la ciutat, tallers de fotografia digital, robotització, edició digital de vídeo, tots ells relacionats amb el projecte.

I com un altre objectiu es millorar el coneixement de la industria, tots vam visitar l’empresa MEDIAPRO València, primera companyia en la prestació de servicis audiovisuals a Europa i que conta amb tecnologia avançada en el sector.

Molts i ambiciosos són els resultats que esperem obtindré amb el projecte “Digitalisatión goes Schools” : Logotip del projecte, digitalització d’un robot humanoide, una guia virtual de les ciutats participants i la implementació de ferramentes de realitat virtual i realitat augmentada.

Al llarg del projecte els alumnes i professors de Comenius podran també millorar la seua competència lingüística, així com la consciència cultural.

Les estratègies digitals i el ús de noves tecnologies permeten, i cada vegada més permetran millorar no sols els processos sinó la comunicació, la publicitat, i el màrqueting.

Esperem aconseguir-ho, força i ganes en tenim!!!!

Etiquetas: