La setmana passada el tercer cicle d’Educació Primària vingué acompanyat de concentració, alguns nervis i, sobre tot, moltes matemàtiques. El nostre col·legi, junt amb altres 700 centres, va ser convidat a participar mitjançant la plataforma Matific a unes olimpiades matemàtiques, celebrades a nivell nacional i que donaren cabuda a milers d’estudiants d’Educació Primària a tot el país.

 

Des del primer moment, el nostre alumnat es va mostrar apassionat amb el desafiament, implicant-se al màxim i fent ús de tots els coneixements adquirits durant el curs, i a banda d’una classificació individual, s’establia una per classes i altra per centres educatius. Els docents del nostre centre també destaquen l’alt nivell d’activitats, les quals abastaven totes les àrees del currículum d’una manera divertida i enginyosa.

 

 

I el resultat final no pogué ser millor: Comenius Centre Educatiu va resultar ser guanyador d’estes primeres olimpiades Matific, títol que sense cap dubte tractarem de revalidar en les properes edicions. A més a més, algunes classes i estudiants han quedat a nivell individual entre els primers d’Espanya: Álex Agustí, Bruno Verdejo, Martín Verdejo i Arnau Sanjuán; rebent l’enhorabona per part de tots els seus companys i companyes. Podeu consultar ací la classificació completa:

https://www.matific.com/es/es/matific-olympiad/?utm_source=cio&utm_medium=email&utm_campaign=olympiad2021-es

Esperem que aquest siga el primer de molts altres èxits i que les Matemàtiques segueixen sempre així de presents a la vida del nostre alumnat. Enhorabona a tots i totes!

Etiquetas: