L’11 de febrer es commemora el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, així que vam decidir investigar sobre algunes de les dones més destacades de la història i conèixer més de prop aquelles que conviuen amb nosaltres actualment.

 

Una vegada ja sabíem un poquet més, vam pensar que què millor manera de celebrar-ho que amb la col·laboració de les nostres alumnes de quart de secundària i batxillerat, les quals treballen i estudien cada dia per a arribar cada vegada més lluny.

Amb molts experiments i bona química, han ensenyat als més menuts i menudes que qualsevol pot arribar on es propose. I que, com molt bé va dir Marie Curie: “En la vida no hi ha res a témer, només cal comprendre” i elles ens ho han explicat d’allò més bé amb jocs i uns sorprenents tallers científics que van preparar des de les àrees de física, química i biologia; i amb en els quals exposaven i mostraven experiments que, sens dubte, ens van deixar meravellats i meravellades!

A més a més, des de l’etapa d’infantil, els més menuts i menudes també han estat treballant activitats d’experimentació amb els sentits i la natura a través d’un aprenentatge internivell.

Gràcies xiques i xics, per apostar per un món d’igualtat, empatia, tolerància, respecte, ajuda mútua, cooperació, gratitud, perdó i, en definitiva, LA PAU!